Listopad 2007

Kreslené postavy

21. listopadu 2007 v 12:00 | teddy-girl |  other
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
Klikněte pro zobrazení původního obrázku
nekterý sou fakt pekne nakreslený:-)

Na Nově uvidíme 1 i 2 sérii

21. listopadu 2007 v 11:51 | nm |  NEWS
V sobotu Tv Nova odvysílala Volejte novu s reportáží tykající se našeho seriálu. Tv Nova má nakoupena vysílací práva na první a druhou sérii a o nákupu třetí série právě jednají. Dále jsou tam rozhovory s hlavními herci. Na reportáž se podívejte zde
To je super!!

Oficiální soundtrack je na světě

21. listopadu 2007 v 11:12 | il |  NEWS
Pro všechny milovníky hudby ze seriálu Prison Break je tu skvělá zpráva. Konečně vychází oficiální soundtrack k seriálu... Objednávat můžete od 28.8.2007 zde - najdete tu i seznam všech skladeb.

Líbí se ti muj blog?

21. listopadu 2007 v 10:30 | fg |  Ankety
Hlasni!

Rozhovor s Robertem Knepperem

21. listopadu 2007 v 6:37 | hello_painka |  Interview
g
Otázka: V Prison Breaku hrajete T-Baga, to je trochu záporná role. Bylo těžké se tomu přizpůsobit a máte nějaké pochybnosti k té postavě?

Robert Kneeper: No, já sem hlavně potřeboval práci. Nemůžu říct, že hraji rád tohoto chlápka, vždyť je to rasista, pedofil a nedobrý člověk, ale já jsem herec a potřeboval jsem práci. Mám rodinu, kterou musím uživit. Naučil jsem se něco už hodně dávno. Ty mě vidíš jako herce záporné role, ale já si nemyslím, že hraji negativní roli, musíš to brát takhle. Ale ve hraní, když jsi ještě dítě, učíš se hrát opak toho jaký doopravdy jsi. Třeba padoucha nehraješ jako padoucha, ale jako hrdinu. Vždycky je to naopak. Takže v tomhle případě na jednu stranu toho chlápka nesnáším ale na druhou bych pro něj dýchal.

Soud rozhodl

20. listopadu 2007 v 17:34 | jh |  NEWS
Nedávno proběhl soud s hercem Lane Garrisonem (Tweener), kde soudce vynesl rozsudek. Garrison byl obviněn za zabití 17ti-letého chlapce a za zranění dvou 15tiletých dívek. Dále za řízení pod vlivem alkoholu. Rozsudek zní 40 měsíců (3 roky a 4 měsíce) ve vězení. Soudce také přikázal zaplatit Garrisnovi 300 000 dolarů jako odškodnění obětím a jejich rodinám. Sám herec mimo jiné řekl u soudu: "Je mi špatně z toho, co jsem tu noc udělal. Vyčítám si to každý den."

Sexy Went

20. listopadu 2007 v 17:33 | hg |  NEWS
Všechny ženy ví, že Wentworth Miller je opravdu sexy, ale přesto se Entertainment Weekly rozhodl uspořádat divácké hlasování o nejhezčí ženu a muže v celé filmové historii. V ženách se na prvním místě umístnila Angelina Jolie před Racquel Welch a na třetím místě skončila Marilyn Monroe. Čtvrté místo obsadila Jessica Alba. Nejkrásnějším mužem se stal "náš" Wentworth Miller a porazil tak všechny velké legendy (Brando ,Pitt ,Connery, Ford, Clooney ). Na druhém místě skončil "Batman" Christian Bale a na třetím místě se umístnil "úplně ztracený" Josh Holloway ;-)

T-Bag-Test

20. listopadu 2007 v 16:39 | bn |  Testy
Jak dobre znás T-Baga?
1) Jak se skutecne jmenuje?
a) Theodore Bagwell
b) Teddy Bag
c) T-Bag
2) Za co byl ve vezení?
a) Ukradl 5 000 000 dolaru
b) Unos 6ti studentu, znasilnení a vrazda 1. stupne
c) byl falesne obvinen
3) Jak se jmenuje jeho bývalá prítelkyne?
a) Nika Volek
b) Susan Hollander
c) Katie Harron
4) Co udelal v epizode 1-12?
a) Zabil Abruzziho
b) sel na samotku
c) podrízl Abruzzimu krk
5) Na jak dloho byl odsouzen?
a) 5 let
b) 120 let
c) dozivotí
6) Jaké je jeho vezenské císlo?
a) 89632
b) 85334
c) 94942
7) Jak se jmenuje herec který ztvárnil T-Baga?
a) Robert Kneeper
b) Stacy Keach
c) Robert Knepper
8) Jaké má císlo jeho cela?
a) 17
b) 18
c)16
9) Jaké je jeho hlavní gesto?
a) vytahování kapsy
b) mluvení sproste
c) nic
10) Kde tento herec jeste hrál?
a) Harry Potter
b) Ztraceni
c) Hitman
..........................................................................................................................................................................
1-a)
2-b)
3-b)
4-c)
5-c)
6-a)
7-c)
8-c)
9-a)
10-c)

Jsi tady?

20. listopadu 2007 v 15:07 | nmb |  Ankety
Klikni pls...

Kdo z ,,osmicky"?

20. listopadu 2007 v 15:07 | gh |  Ankety
:-DDDDDDDDD

Nej postava?

20. listopadu 2007 v 15:06 | h |  Ankety
Hmmmm........

Sledujes Prison Break?

20. listopadu 2007 v 15:06 | fgf |  Ankety
Dívás se????????????
...............................................................................................................................................................................

Pár zajímavostí...

20. listopadu 2007 v 14:54 | hfg |  Zajímavosti
Postava D.B. Coopera není vymyšlená ale založená na skutečné události z roku 1971, kdy zločinec vyskočil padákem z letadla s 200 000 dolary. Ve skutečnosti ho nikdy nechytili.

Wentworth Miller alias Michael Scofield byl do role obsazen "za 5 min. dvanáct". Už týden po castingu se pustil do natáčení.

Oficiální stránky Prison Breaku

20. listopadu 2007 v 14:52 | fgd |  Zajímavosti
g
Pokud by někdo z vás měl zájem podívat se na oficiální web Útěku z vězení máte možnost. Oficiální stránky seriálu Prison Break najdete na této adrese: www.fox.com/prisonbreak. Určitě mrkněte, stojí to za to!

Rozhovor s Dominicem Purcellem

20. listopadu 2007 v 14:38 | hello_painka |  Interview
d
Redaktor: Nemáte moc australský přízvuk. Je to kvůli tomu, že už jste dost dlouho ve Spojených státech?
Purcell: Právě s tím bojuju. Do US jsem přijel v roce 2000 a bylo pro mě velmi těžké přejít z australského přízvuku na americkém. Mělo to vliv na moje role a obsazovaní do filmů. Chodil jsem na casting a moje sebevědomí bylo na nule, kvůli tomu blbýmu přízvuku. Antony LaPaglia je můj dobrej přítel. Řekl mi: " Dom, prostě mluv pořád americky, nikdo to nepozná". A tak jsem mluvil americky. A hned jsem měl lehčí život. Potom jsem dostal roli v John Doe (Televizní sci-fi seriál). To byla moje záchrana. Pracoval jsem 18 hodin denně. Naučil jsem se mluvit s americkým přízvukem.

Sarah Wayne Callies: Odejde nám doktorka?

20. listopadu 2007 v 14:35 | hello_painka |  Interview
f
TVGuide.com: Takže se nakonec ta dobrá doktorka rozhodne opustit ošetřovnu a zapomene zamknout dveře?
Callies: Myslím že jo, asi jo…
TVGuide.com: Byl jsem překvapen, když přemýšlela o tom, že si při cestě nazpátek vezme nějaké morfium.
Callies: Vlastně jsem se na tohle ptala scénáristů. Natočili jsem dva záběry a nejsem si jistá jaký použili.

Lane Garrison jde do vězení!

20. listopadu 2007 v 14:34 | vbh |  NEWS
Lane Garrison (Tweener) měl autonehodu (už velkem dávno), při které zemřel 17-letý chlapec. Dle policejní zprávy krevní testy odhalily, že Lane Garrison měl v době incidentu 1,6 promile alkoholu a byl pod vlivem kokainu. Policejní stanice v Beverlly Hills doporučila Okresnímu zastupitelství v Los Angeles podat návrh na trestný čin za zabití při řízení automobilového vozidla pod vlivem alkoholu a návykových látek. Lane Garrisonovi tak nyní hrozí trest az 10 let! Takže náš milý Lane (jeden z účastníků útěku) si asi bude moct vyzkoušet co vlastně hrál.

Info

20. listopadu 2007 v 14:24 | gh |  Dr. Sára Tancredi
JMÉNO: Dr. Sara Tancredi

Postava:
Motto doktorky Sary Tancredi zní: "Přijmětě změnu, jestliže chcete vidět svět." Již když byla malá tak věděla, že jednou bude doktorkou. Vyrůstala na předměstí Chicaga a vždy doufala, že bude pracovat v nemocnici nebo bude soukromou doktorkou. Tyto sny se ale změnily během prvního ročníku na Northwestern University, když se Sara představila profesorům prací o Mahatma Gandhi. Její názor na svět se ihned změnil. Sen doktorky se jí brzy rozplynul, a tak se si uvědomila, že musí jít na dráhu více humanitární. Ironicky, Gandhiho názory nenásilného přesvědčování, přesvědčily i Saru, která se rozhodla pracovat v prostředí plném násilí a zločinu, ve věznici Fox River. Jako jedna z mála doktorů ve Fox River, jestliže je některý z vězňů raněn, tak právě ona je odpovědná za to, zda rozhodne, že potřebuje neodkladný chirurgický zákrok. A tak zatímco její práce je místy až hrdinská (vyhrála mnoho cen za humanitární pomoc), je také docela nebezpečná. Každý den, se setkává se zločinci a vrahy, kteří se v následujících letech ještě dlouho nesetkají se žádnou ženou. Ačkoli se Sara dvakrát nerozmýšlí nad riziky, které na ni čekají každý den, tak pro jejího otce je to dávka každodenního stresu. Její otec, Frank Tancredi je "Hlavou spravedlnosti", guvernérem státu Illinois. A právě práce Sáry a rozdílné politické názory velmi ochladili jejich vztah v posledních letech.

Info

20. listopadu 2007 v 14:21 | hg |  Agent Mahone
Alexander Mahone

Všechny informace o agentu Mahonem jsou tajné. Pro více informací kontaktujte FBI velitelství ve Vašem státě.

TOP SECRET: Agent Mahone má za úkol pochytat všechny uprchlíky z věznice Fox River. Trpí psychickou poruchou a halucinacemi, proto musí užívat blíže nespecifikované prášky na zklidnění. Má na krku většinu mrtvých utečenců. Nyní pobývá na neznámém místě v okolí Panamy.

Info

20. listopadu 2007 v 14:16 | gf |  Agent Kellerman
Kellerman maturoval na West Pointské střední před 15 lety téměř s bezchybným vysvědčením. Skoro okamžitě byl poslán do Kuvajtu, a díky své statečnosti a chrabrosti, se kterou demonstroval v boji v Gulfwar (název války), jako první ve své třidě dosáhnul pozice kapitána. Kellerman před sebou měl slíbenou kariéru v armádě, ale vláda si všimla jeho potencialu a nabídla mu vedoucí pozici uvnitř tajné služby.

Kellerman začal ihned pracovat pro úřad viceprezidentky Carolyn Reynolds, na pečlivě organizovaném plánu, aby si pojistila prezidenství. Jakmile Reynoldsová získává bilý dům, Kellerman se dozvídá, že už je v jejím životě na obtíž. Jiný agent, Bill Kim, byl zatáhnut do spiknuti a sděluje Kellermanovi, že od teď bude všechno hlásit jemu (Kimovi). Kellerman tušící zradu od vlády odchází a spojuje se s Burrowsem a Scofieldem, aby sesadil prezidentku Reynoldsovou.