Amaury Nolasco

18. listopadu 2007 v 13:32 |  amaury info
Jméno: Amaury Nolasco Garrido
Povolání: Herec
Přezdívky: Neznámé
Výška: 5' 10,5" (1.79 m)
Datum narození: 24. Prosince 1970
Místo narození: Puerto Rico, Carribian
Znamení: Kozoroh

Amaury Nolasco, rodák z Portorika, studoval biologii jako řádný student na Univerzitě v Portoriku. Zpočátku zamýšlel studovat na doktora na lékařské škole, ale co osud nechtěl, byl oblíbencem ředitele, který ho ihned obsadil do jeho první televizní reklamy. Po několika takových rolích se Nolasco přestěhoval do New Yorku, kde trénoval v American British Dramatic Arts School. Vypracovával se v Shakespearových dramatech, jako mladý herec se zaměřoval na techniku jazyka, tvrdě na sobě pracoval a stále jsme ho mohli vidět na jevišti. Brzy potom Nolasco začal hostoval v různých televizních pořadech jako "Arli$$", "CSI: Kriminálka Las Vegas" a "ER". Svou první významnější roli dostal ve filmu jak "Orange Julius" a v pokračování tuningové trháku "Rychle a zběsile 2". Spoluúčinkoval také ve filmu "Mr. 3000" jako protivník Bernia Maca. Mimojiné také hostoval ve filmech "George Lope", "Zrození Evy" a "C.S.I.: New York". V budoucnu ho lze také vidět v komedii "The Benchwarmers" spolu s Robem Schneiderem a Davidem Spadem. Když zrovna netočí v Chicagu, tak je v Los Angeles a hraje golf či tenis.

Filmografie:
The Rum Diary (2010) (post-production) .... Segurra
Armored (2009) (completed) .... Palmer
Prison Break: The Final Break (2009) (V) .... Fernando Sucre
"Prison Break" .... Fernando Sucre (79 episodes, 2005-2009)
Max Payne (2008) .... Jack Lupino
Street Kings (2008) .... Detective Cosmo Santos
Transformers (2007) .... ACWO Jorge "Fig" Figueroa
The Benchwarmers (2006) .... Carlos
"CSI: NY" .... Ruben DeRosa (1 episode, 2005)
- The Closer (2005) TV episode .... Ruben DeRosa
"Eve" .... Adrian (1 episode, 2004)
- Love TKO (2004) TV episode .... Adrian
Mr 3000 (2004) .... Minadeo
The Librarians (2003) .... G-Man
2 Fast 2 Furious (2003) .... Orange Julius
"George Lopez" .... Young Manny (1 episode, 2003)
- Long Time No See (2003) TV episode .... Young Manny
"ER" .... Ricky (1 episode, 2002)
- Dead Again (2002) TV episode .... Ricky
Final Breakdown (2002) .... Hector Arturo
"CSI: Crime Scene Investigation" .... Hector Delgado (1 episode, 2001)
- Slaves of Las Vegas (2001) TV episode .... Hector Delgado
"The Huntress" .... Flaco Rosario (1 episode, 2000)
- Bad Boys & Why We Love Them (2000) TV episode .... Flaco Rosario
Brother (2000) .... Victor
The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (2000) (TV) .... Cypriano
"Pacific Blue" (1 episode, 2000)
- A Thousand Words (2000) TV episode

"Early Edition" .... Pedro Mendoza (1 episode, 1999)
- Take Me Out to the Ballgame (1999) TV episode .... Pedro Mendoza
"Arli$$" .... Ivory Ortega (1 episode, 1999)
- The Stories You Don't Hear About (1999) TV episode .... Ivory Ortega
Fall (1997) (uncredited) .... Waiter


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama