T-Bag-Test

20. listopadu 2007 v 16:39 | bn |  Testy
Jak dobre znás T-Baga?
1) Jak se skutecne jmenuje?
a) Theodore Bagwell
b) Teddy Bag
c) T-Bag
2) Za co byl ve vezení?
a) Ukradl 5 000 000 dolaru
b) Unos 6ti studentu, znasilnení a vrazda 1. stupne
c) byl falesne obvinen
3) Jak se jmenuje jeho bývalá prítelkyne?
a) Nika Volek
b) Susan Hollander
c) Katie Harron
4) Co udelal v epizode 1-12?
a) Zabil Abruzziho
b) sel na samotku
c) podrízl Abruzzimu krk
5) Na jak dloho byl odsouzen?
a) 5 let
b) 120 let
c) dozivotí
6) Jaké je jeho vezenské císlo?
a) 89632
b) 85334
c) 94942
7) Jak se jmenuje herec který ztvárnil T-Baga?
a) Robert Kneeper
b) Stacy Keach
c) Robert Knepper
8) Jaké má císlo jeho cela?
a) 17
b) 18
c)16
9) Jaké je jeho hlavní gesto?
a) vytahování kapsy
b) mluvení sproste
c) nic
10) Kde tento herec jeste hrál?
a) Harry Potter
b) Ztraceni
c) Hitman
..........................................................................................................................................................................
1-a)
2-b)
3-b)
4-c)
5-c)
6-a)
7-c)
8-c)
9-a)
10-c)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jane Bellow Jane Bellow | Web | 12. srpna 2008 v 22:15 | Reagovat

9 bodů

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama