Životopis

19. listopadu 2007 v 7:45 | gfg |  rob info
Jméno: Robert Lyle Knepper
Povolání: Herec
Datum narození: 8.7.1959
Místo narození: Ohio
Znamení: Rak
Přezdívka: Rob
Výška: 1.77m

Jeho otec Donald je veterinář a má praxi v Toledu a Perrysburgu. Matka, Pat Deck, pracovala v divadlu v Maumee. Díky matce ho také zaujal svět divadla a filmu a jeho snem se stalo být hercem.
V roce 1977 ukončil středoškolské vzdělání v Maumme a od roku 1977 do 1981 studoval v Northwestern University drama. Poté odjel do New Yorku, kde pokračoval v divadle. Od té doby dostal mnoho různých rolí ve dilmech a televizních seriálech.
Jeho matka zemřela v posledním týdnu natáčení dilmu Pennsylvania Coal Miners, kde hrál Rob posledního z devíti zachráněných horníků.
Robert je velice milujícím otcem, se svým synem má opravdu báječný vztah, sám říká: "Když slyším jeho - Tati, mám tě rád.- uplně zapomenu co jsem chtěl dělat."
Je ženatý s fotografkou Tori Herald. Jeho velkým obdivovatelem je jeho herecký kolega Rockmond Dunbar (C-Note).

Filmografie:

2009 - Heroes
2005-2009 - "Prison Break"
2009 - Prison Break: The Final Break
2008 - The Day the Earth Stood Still
2008 - Transporter III
2008 - Turok: Son of Stone
2007 - Hitman
2005 - Good Night and Good Luck
2005 - Hostage
2004 - "CSI: Miami"
2004 - Species III
2002 - The Pennsylvania Miners Story
2002 - Swatters
2001 - Lady in the Box
2000 - "Seven Days"
2000 - Love & Sex
1999 - Absence of the Good
1999 - Kiddnaped in Paradise
1998 - The Stringer
1998 - Phantoms
1997 - You Are Here
1996 - Everyone Says I Love You
1996 - Under Heat
1996 - Jaded
1996 - The Undercover Kid
1996 - Dead of Night
1995 - Law & Order
1995 - MugShoot
1994 - Getting out
1994 - Pointman
1993 - Zelda
1993 - Doorways
1993 - When the Bought Breaks
1992 - Where the day Takes You
1992 - Gas, Food Lodging
1991 - Session Man
1990 - "E.A.R.T.H. Force"
1990 - Young Guns II
1989 - Renegades
1989 - "Gideon Oliver"
1987 - "Star Trek: The Next Generation"
1987 - Made in Heaven
1987 - The Twilight Zone
1987 - Wild Thing
1986 - That´s Life"
1986 - "The Papper Chase"
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama