Holly Valence

4. ledna 2008 v 8:26 | h |  Holy Valence
Jméno: Holly Rachel Valence
Datum narození: 11.05.1983
Místo narození: Austrálie
Povolání: Modelka, herečka, zpěvačka
Výška: 1.73 m

Holly Valance se narodila 11. 5. 1983 v Melbourne. Její rodiče se jmenují Rachel a Ryko. Matka pochází z Anglie a otec je z Jugoslávie. Oba rodiče pracovali v modelových agenturách. Holly má domov v Melbourne, ale převážně bydlí v Londýně.

Od 10ti let se Holly Valance účastnila reklam, focení pro katalogy a modelingu. Poté co opustila školu, podepsala tříletou smlouvu na seriál "Neighbours". V roce 2002 se začala její kariéra pop zpěvačky s jejím debutujícím songem "Kiss". Není jen schopná zpěvačka, ale jako jediná z rodiny je i pohybově nadaná. Když má Holly volno, ráda plave, prochází se nebo sleduje kickboxing, poté co zkoušela Muay Tai. Holly si užívá života a navštěvuje kluby, bary a restaurace.


Filmografie:

Pledge This! (2006) (V) (completed) .... Jessica
... aka National Lampoon's Pledge This! (USA: complete title)
"Prison Break"
- First Down (2006) TV Episode .... Nika Volek
- Scan (2006) TV Episode .... Nika Volek
- The Key (2006) TV Episode .... Nika
- And Then There Were 7 (2005) TV Episode .... Nika
- Sleight of Hand (2005) TV Episode .... Nika
DOA: Dead or Alive (2006) .... Christie Allen
... aka DOA (USA: short title)
"CSI: NY"
- YoungBlood (2005) TV Episode .... Lydia
"Neighbours" .... Felicity 'Flick' Scully (1999-2002, 2005)
- Friends for Twenty Years (2005) TV Episode .... Felicity Scully
"Entourage"
- My Maserati Does 185 (2005) TV Episode .... Leanna
"CSI: Miami"
- Addiction (2004) TV Episode .... Kay Coleman



 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama