Jodi Lyn O´Keefe

1. února 2008 v 19:16 | hjg |  jodi info
Jméno: Jodi Lyn O´Keefe
Povolání: Herečka, modelka
Datum narození: 10.10.1978
Místo narození: New Jersey, USA
Znamení: Váhy
Výška: 1.78m

Kariéra:
Začala dělat modelku v osmi letech. V 16 účinkovala v TV reklamách. V těchto letech se zároveň učila Tap Dancing a balet a hrát na piano. Svou větší roli získala ve filmu She´s All That (Taková normální holka) a největší zlom její kariéry přišel roku 2007 kdy zazářila jako zlá Gretchen Morgan v seriálu Prison Break.

Vzdělání:
St. John Vianney\'s catholic school, Holmdell, New Jersey

Oblíbené filmy:
Hlavně staré filmy jako \'It\'s a wonderful life\' nebo \'West side story\'. Má ráda Humphrey Bogart, Lauren Bacall, a Natalie Wood

Oblíbená hudba:
Vše od Vivaldiho až k Nirvaně.


Filmografie:

2009 - Prison Break: The Final Break role:: Gretchen Morgan
2008 - Quiet Riot role:: Gretchen Morgan
2008 - Selfless role:: Gretchen Morgan
2006 - And the Envelope Please role:: důstojník Jackie Kazaris
2006 - Pilot role:: důstojník Jackie Kazaris
2005 - Útěk z vězení (TV) (Prison Break) role:: Susan B. Anthony / ...
2005 - Three Wise Guys role:: Mary Ann Davidson
2003 - Prokletí rodu Suttonů (Red Rover) role:: Kylie Logan
2003 - Dva a Půl Chlapa (Two and a Half Men) role:: Gail / ...
2002 - George Lopez role:: Campbell
1999 - Taková normální holka (She's All That) role:: Taylor Vaughan
1998 - Halloween H20 (Halloween H20: 20 Years Later) role:: Sarah Wainthrope

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama